Vi brinner för vad Good Governance kan ge! Vi kan hjälpa er att hitta rätt, men först vill vi lyssna.

Möt Ansgar


Ansgar är en av Sveriges främsta experter inom riskhantering, intern styrning och kontroll. Innan han startade sitt eget bolag var han som managementkonsult i över 13 år i olika befattningar ansvarig för PwC's tjänster inom dessa områden, både i Tyskland och i Sverige.

Ansgar är ingenjör i botten och arbetade på Siemens i nästan 9 år som projektledare för internationella kraftverksprojekt innan han började inom Strategic Risk Services på PwC, världens största revisions- och rådgivningsbyrå. På PwC arbetade han åt styrelser och ledningar i ett stort antal branscher som bilindustri, kommuner och landsting, statliga bolag, pharma och life science, flyg- och försvarsindustrin, energi, detaljhandel, verkstad och teknologi, telekommunikation, finans och ideell sektor. Många av hans kunder är ledande i det de gör.

Ansgar är en mycket erfaren och eftertraktad föreläsare och workshopledare på seminarier, universitet och högskolor, både på tyska, svenska och engelska. Sedan september 2015 är han styrelseledamot i energibolaget Norrenergi i Solna.

Läs mer om Ansgar på www.linkedin.com

Kontaktuppgifter

+46 (0)700 90 40 77